Hyundai dezvaluie primele imagini cu noul i30 N

Da mai departe!

Hyundai prezinta primele detalii despre noul i30 N. Imaginile lansate astazi dezvaluie un design actualizat, care pune accent pe impactul emotional si pe performanta dinamica.

Printre actualizarile de exterior se remarca: barele de protectie din fata si din spate care au fost redesenate pentru un aspect impunator, gurile de evacuare redimensionate, grila centrala de mari dimensiuni cu semnatura „N”, respectiv blocurile optice si luminile de zi proiectate in forma de „V”. Noua infatisare sugereaza senzatia de miscare continua, chiar si atunci cand autovehiculul stationeaza.

Noile jante din aliaj de 19 inchi sunt mai usoare, in comparatie cu cele existente pentru versiunea anterioara, contribuind astfel la reducerea considerabila a greutatii.

Autovehiculul va fi disponibil cu transmisie cu dublu ambreiaj in opt trepte (N DCT), dezvoltata de catre Hyundai, care va include functii dedicate pentru ajustarea performantei N. i30 N este primul model Hyundai din Europa care integreaza aceasta tehnologie.

Related posts