Au început livrările în masă pentru sedanul electric Luxeed S7, dezvoltat de Huawei şi Chery Auto

Da mai departe!

Sedanul electric Luxeed S7, dezvoltat de gigantul tehnologic chinez Huawei şi Chery Auto, a început să fie livrat în masă, după ce deficitul de semiconductori şi problemele de producţie au întârziat iniţial producţia şi livrările, potrivit unui director executiv al Huawei, transmite agenția Reuters.

Un număr mare de vehicule Luxeed S7 au ieşit deja de pe linia de producţie şi sunt acum transportate pentru livrare către clienţi”, a postat Richard Yu, director general şi preşedinte al soluţiilor pentru maşini inteligente de la Huawei, pe platforma de socializare Weibo.

Huawei a spus că problemele de livrare a vehiculului electric (EV) de marcă premium ar trebui rezolvate din aprilie, a informat presa locală luna aceasta.

Chery a depus plângeri la Huawei cu privire la modul în care problemele de producţie cu o unitate de calcul realizată de compania de tehnologie au cauzat întârzieri la livrările vehiculelor, a relatat Reuters în ianuarie.

Sedanul S7, primul model pentru marca Chery Luxeed EV, a avut comenzi de aproximativ 20.000 de unităţi, la 28 noiembrie.

Vehiculul are un preţ care porneşte de la 249.800 de yuani (34.600 USD).

Veniturile Huawei au crescut cel mai rapid din ultimii patru ani în 2023, cu o revenire a segmentului său de consumatori şi a veniturilor din noile afaceri, cum ar fi componentele pentru maşini inteligente, accelerându-şi redresarea după sancţiunile din SUA.

Anul trecut, Huawei a anunţat că va transforma unitatea de maşini inteligente într-o nouă companie.

Yu a spus că unitatea va avea probabil profit, din aprilie, după ce a pierdut miliarde de yuani în ultimul an, a informat presa locală.

Related posts