Aptiv și Lyft vor aduce cursele Self-Driving la Las Vegas

Da mai departe!

Aptiv, companie globală de tehnologie care oferă soluții de conducere automatizate de vârf, și Lyft au anunțat astăzi un parteneriat prin care isi propun sa ofere o experiență unica, o cursa complet automatizata point-to-point in timpul show-ului Consumer Electronics (CES) 2018 din Las Vegas.

„Acest parteneriat reprezintă o aplicație reală a unei tehnologii scalabile, automatizate de conducere, care va avea un impact semnificativ asupra îmbunătățirii siguranței, emisiilor și provocărilor de congestionare urbană”, a declarat președintele și directorul executiv al lui Aptiv, Kevin Clark. „Platforma automatizată de conducere a Aptiv este cel mai avansat sistem automat disponibil și combinat cu aplicația intuitivă a utilizatorului Lyft va permite participanților CES să aibă o adevărată experiență de auto-conducere punct-la-punct. Este o demonstrație interesantă a viitorului mobilității la locul de muncă „.

În 2017, Lyft a anunțat planurile de a permite producătorilor de autoturisme și producătorilor de automobile să se conecteze în rețeaua sa de aproape un milion de plimbări pe zi. Platforma automatizată de acționare a lui Aptiv va fi integrată cu tehnologia inteligentă de dispecerizare a companiei Lyft, pentru o experiență fără probleme a consumatorilor, pentru a face o plimbare în zona Las Vegas Strip. Funcționarea în medii complexe de conducere cu locații de preluare și decolare va accelera disponibilitatea platformelor automate de conducere pentru aplicații comerciale.

„Misiunea Lyft este de a construi cel mai bun ecosistem de transport din lume, în parteneriat cu cele mai avansate tehnologii de auto-conducere și companii de automobile”, a declarat Lyft CEO Logan Green. „Parteneriatul cu Aptiv pentru platforma noastră deschisă ne aduce un pas mai aproape de a face viziunea noastră o realitate. Împreună, vom defini viitorul și așteptăm cu nerăbdare să facem acest prim pas monumental în Las Vegas la CES 2018. ”

Recenta achizitie Aptiv, nuTonomy, are un parteneriat strategic și a lansat recent un pilot de conducere automatizat cu Lyft în Boston.

Experiența automată Aptiv-Lyft CES 2018 se bazează pe unitățile CES anterioare ale lui Aptiv, inclusiv o buclă de conducere de șase kilometri (20 kilometri) de străzi și autostrăzi în 2017. Vehiculele automate Aptiv au finalizat provocări complexe de conducere în fiecare zi, cum ar fi îmbinarea autostrăzilor cu pietoni și bicicliști și stationarea pe drum în tunel.

Tehnologia automată de deplasare a Aptiv este integrată perfect în orice design, fără senzori greoi în partea superioară sau laterală a vehiculului, spre deosebire de multe alte vehicule automatizate de astăzi. Aptiv va fi gata de producție până în 2019.

Cum funcționează experiența Aptiv-Lyft CES 2018 self-driving:

● Cursele CES au demonstrat sistemul automatizat al lui Aptiv și platforma de utilizare a lui Lyft pentru a oferi plimbări către mai mult de 20 de destinații din Las Vegas;
● Pasagerii Lyft au solicitat o plimbare cu autoturismul de la Lotul Gold de la Centrul de Convenții Las Vegas;
● Înaintea călătoriei lor, pasagerii călătoresc printr-o expoziție informativă, destinat să prezinte impactul pozitiv al mașinilor automate asupra vieții personale și a comunităților;
● Odată ce pasagerii intră în autovehiculul propriu, există un șofer de siguranță pe scaunul din față și o gazdă în mașină, care împreună oferă o experiență sigură și educativă.
● Opțiunea de auto-conducere a fost disponibilă pentru pasagerii Lyft din Las Vegas în perioada 9-12 Ianuarie 2018.

Related posts