Volkswagen recheamă 246.000 de SUV-uri Atlas şi Atlas Cross Sport în SUA şi Canada, din cauza unor probleme la airbaguri şi frâne

Da mai departe!

Volkswagen a rechemat 246.000 de SUV-uri Atlas şi Atlas Cross Sport în SUA şi Canada, din cauza unei deficienţe de cablare care ar putea cauza probleme cu airbagurile, geamurile şi frânele maşinilor, transmite CNBC.

Deteriorarea cablajului maşinilor ar putea duce la declanşarea airbagurilor ”mai târziu decât a fost proiectat”, ceea ce ar putea duce la rănirea persoanelor din vehicul, potrivit unui raport al Administraţiei Naţionale pentru Siguranţa Traficului din SUA.

Problema cablajului ar putea cauza, de asemenea, alte probleme la maşini, inclusiv geamurile vehiculului care se deschid singure şi frâna de parcare electronică care se cuplează din greşeală la viteze mici.

În prezent, compania nu are o soluţie pentru problemă, conform raportului, totuşi Volkswagen va oferi un program de rambursare pentru vehiculele rechemate.

Rechemarea include vehiculele Volkswagen Atlas fabricate din 2019 până în 2023, precum şi Volkswagen Atlas Cross Sport din 2020 până în 2023.

Volkswagen va notifica proprietarii şi dealerii prin poştă pe 10 mai 2022, dacă vehiculele lor sunt incluse în rechemare.

De asemenea, compania va contacta din nou proprietarii când va fi dezvoltată o soluţie, astfel încât proprietarii să îşi poată aduce SUV-urile pentru reparaţii.

Între timp, proprietarii pot verifica site-ul web al Administraţiei Naţionale pentru Siguranţa Traficului pe Autostrăzi pentru a vedea dacă maşinile lor sunt incluse în rechemare, căutând numărul de identificare al vehiculului sau VIN.

Related posts