Volkswagen Amarok – acum mai puternic

Da mai departe!

Unul dintre pickup-urile noastre preferate a primit în sfârșit îmbunătățiri și un motor mai mare și a venit în teste la AutoReport.ro. Este vorba despre VW Amarok care a primit motorul V6 care tot poate fi regăsit în gama de autoturisme din grupul Volkswagen.

Volkswagen Autovehicule Comerciale a îmbunătățit acest model cu schimbări subtile la partea față, dar și noua generație a motorului V6.
Noul model de motor oferă un cuplu de 550 Nm dezvoltând o putere de 165 kW / 224 CP, viteza maximă fiind de 193 km/h, ajungând de la 0 la 100 km/h în 7.9 secunde. Puterea oferită de acest motor mai ales în combinația cu cutia automată permite ca Amarok să fie un autovehicul destul de rapid, dar și precis pe asfalt. Dacă precizia pe asfalt și în curbe a direcției vă face să considerați această mașină drept una cu înclinație mai mare spre drumuri drepte, trebuie să aflați că Amarok a fost unul dintre cele mai bune pickup-uri în offroad, iar cuplul noului motor îl face și mai redutabil.
În interior off-roaderul oferă clienților o mulțime de caracteristici noi: un habitaclu schimbat, incluzând un display color multifuncțional pentru modelul de lansare Aventura și sisteme radio / navigație de ultima generatie. Pentru șofer și pasagerul din dreapta, Amarok oferă 14 modalitați de ajustare electrică a scaunului ergoComfort, sistem premiat pentru confortul oferit.
Șoferul are parte de o poziție înaltă la volan care oferă o bună vizibilitate perimetrală, iar materialele bune din interior te duc mai degrabă cu gândul la un SUV.
Unul dintre cele mai importante elemente ale interiorului noului Amarok sunt noile scaune ergoComfort reglabile electric pentru șofer și pasagerul din dreapta, oferind un spațiu generos atât în zona capului, dar și la picioare.
Panoul de bord reproiectat, de asemenea, atrage imediat atenția: caracteristici frapante ale arhitecturii panoului de instrumente, cu accente pe liniile orizontale, repartizarea clară a suprafețelor și precizia pliurilor și a marginilor. Numeroasele compartimente de depozitare vor face cu siguranță viața mai ușoară pasagerilor la bord.
În partea superioară a consolei centrale, poziționat în câmpul vizual al conducătorului auto, este sistemul infotainment. Echipat cu aplicații cum ar fi App Connect, Guide & Inform sau Car-Net, fac posibilă, de exemplu, integrarea aplicațiilor de pe smartphone printr-o interfață USB și accesarea lor prin intermediul sistemului infotainment. Guide & Inform extinde sistemul de navigație prin adăugarea informațiilor recepționate în timp real (ex. informații din trafic). Sistemul de navigare „Discover Media”, de asemenea, vine cu radio digital DAB + ca dotare standard.
Sistemul de asistare a parcării „Park Pilot”, împreună cu camera de mers înapoi, de asemenea, face viața conducatorului auto mult mai ușoară. Padele din oțel inoxidabil (exclusiv Aventura) și ornamente negre, divizate de la o portieră la alta printr-o bară vopsită în culoare contrastantă cu interiorul. De asemenea, în echiparea standard sunt incluse sistemul de aer condiționat, conexiunea Bluetooth și până la patru prize de alimentare la 12v.

VW Amarok V6 Aut
Viteza maximă: 192 km/h
Acceleratie 0-100 km/h s: 8
L/l/î: 5.254/1.954/1.820
Masă proprie: NA
Cilindree (cmc): 2.970
Putere (CP): 224 la 3.000 rpm
Cuplu maxim (Nm): 550 la 1.400 rpm
Consum mediu: 7,5 l/100 km
Cutie viteze: Automată, 7 trepte

Related posts