Schmidt Premium Cars premiat la Rolls-Royce Motor Cars Global Dealer Awards

Da mai departe!

Schmidt Premium Cars, divizia de automobile de lux a MHS Holding, a fost premiată cu trei distincții importante în cadrul evenimentului Rolls-Royce Motor Cars World Dealer Conference. Astfel, premiile acordate companiei sunt Sales Dealer of the Year, Ownership Services Dealer of the Year și Bespoke Dealer of the Year, pentru contribuțiile importante aduse promovării și dezvoltării brandului Rolls-Royce, dealerul situându-se pe locul doi la nivel mondial, ca număr de premii primite.

„Suntem mândri că reprezentăm un brand puternic, cu o tradiție în performanță și lux, precum Rolls-Royce, însă acum avem un motiv în plus de mândrie. Cele 3 premii acordate delaerului Schmidt Premium Cars în cadrul Rolls-Royce Motor Car World Dealer Conference sunt o dovadă că ne facem treaba bine și că merităm să fim în ierarhia mondială a dealerilor auto Rolls-Royce. Pe lângă că ne onorează, aceste premii ne obligă să continuăm în același ritm și să le oferim clienților noștri aceleași servicii de top și aceeași atenție pentru dorințele și stilul lor de viață, ca până acum.” a declarat Michael Schmidt, președintele MHS Holding.
Distincțiile acordate de producătorii auto din portofoliu sunt confirmate și de clienți sau parteneri: în urma unui studiu efectuat de către prestigioasa publicaţie germană Auto Bild, compania Autohaus Michael Schmidt GmbH, din care Divizia Schmidt Premium Cars face parte, a fost nominalizată printre cei mai buni dealeri auto din Germania.
Divizia Schmidt Premium Cars deține reprezentanțe în România și în Germania, astfel că în București se găsește singurul service Rolls-Royce din sud-estul Europei, iar la München, în Germania, există atât un showroom Rolls-Royce, care deservește și clienții din România, cât și un centru de service dedicat doar posesorilor de automobile ale acestui brand.
Cele două centre service, din București și din München, oferă multiple avantaje clienților, inclusiv unii dintre cei mai buni tehnicieni auto pentru a face față cerințelor speciale ale posesorilor de Rolls-Royce.
Pe plan local, automobilele din portofoliul Rolls-Royce sunt prezentate frecvent potențialilor clienți, cea mai recentă ocazie fiind aniversarea de 10 ani a sediului Automobile Bavaria Băneasa, care include și service-ul Rolls-Royce din București. În toamna anului 2016, a fost prezentată, în premieră naţională, cea mai luxoasă decapotabilă Rolls-Royce a momentului: noul Rolls-Royce Dawn, precum și modelul Rolls-Royce Wraith.
În 2016, Schmidt Premium Cars a vândut 43 de modele Rolls-Royce noi şi 16 modele Provenance Pre-Owned-rulate, cu preţuri situate între 210,000 şi 600,000 euro/model.
Cel mai bine vândut model a fost Ghost SWB, iar cel mai interesant a fost Rolls-Royce Phantom Drophead Coupe Peacock. La nivel mondial, există trei astfel de modele, iar Rolls-Royce Motor Cars München a reușit să livreze unul dintre ele: singurul model de culoare Peacock Blue.
De la lideri în diverse industrii la șefi de stat, vedete de cinema, muzicieni și alte staruri, echipa Rolls-Royce Bespoke este însărcinată să transforme visele în realitate pentru persoanele care au atins deja un succes dincolo de visele lor cele mai îndrazneţe. Programul Rolls-Royce Bespoke oferă clienţilor cele mai extravagante opţiuni de personalizare, la standarde inegalabile în industria de automobile. Caracterul unic al acestor automobile reprezintă îmbinarea perfectă a dorinţelor clienţilor cu ideile celor mai buni designeri şi ingineri din industria auto, de peste un secol.

Related posts