Noi ediții Mazda3 și Mazda CX-30 Nagisa

Da mai departe!

Mazda prezintă ediția specială Nagisa pentru Mazda3 și CX-30 2024, cu elemente de design și culori unice. Ediția specială Nagisa este unică pentru Mazda și va fi disponibilă atât pentru Mazda3 hatchback, cât și pentru CX-30.

Mazda anunță introducerea unei noi ediții speciale Nagisa pentru Mazda3 hatchback și CX-30. Pornind de la succesul edițiilor Homura, introduse în 2022, și de la îmbunătățirile adăugate în cadrul actualizărilor modelului 2024, Mazda a infuzat elemente sportive ale esteticii în tendință „retro modern” pentru a crea ediția specială Nagisa.

Exteriorul modelului Nagisa folosește Zircon Sand Metallic drept culoare simbol a caroseriei din paleta disponibilă, combinată cu elemente exterioare negre pentru un aspect modern. Interiorul se mândrește cu tapițerie din piele ecologică în două tonuri, lateralele sunt în nuanță terracotta în timp ce partea centrală este realizată din piele neagră Leganu®, oferind habitaclului un finisaj rafinat.

Zircon Sand Metallic a fost aleasă drept culoarea simbol pentru paleta de culori Nagisa datorită calităților sale unice. La prima vedere, pare a fi o culoare solidă, oferind o senzație „sportivă” clasică, atunci când este văzută pe șosea. Cu toate acestea, la o privire mai atentă, caracteristicile metalice ale culorii Zircon Sand devin evidente, adăugând un sentiment de sofisticare și profunzime aspectului vehiculului.

Luminile și umbrele create de finisajul metalic accentuează structura caroseriei, în timp ce duritatea similară cu cea minerală a culorii, așa cum sugerează și numele său, adaugă o notă unică. Pe lângă jantele și oglinzile retrovizoare negre, Nagisa se mândrește, de asemenea, cu aripa specifică de nuanță închisă, ceea ce reprezintă o premieră pentru CX-30. Aceasta conferă exteriorului un aspect elegant și aerodinamic, care este deopotrivă sportiv și rafinat.

Interiorul versiunii Nagisa prezintă nuanța terracotta drept culoarea principală a huselor scaunelor din piele sintetică, adăugând un aer retro spațiului habitaclului. Acesta este însoțit de piele Suede ecologică neagră pentru părțile mediane ale scaunelor și bord, precum și de vopsea cu tentă „gunmetal” pentru elementele decorative, cum ar fi inelele fantelor de ventilație și mânerele portierelor. Rezultatul este o atmosferă retro-modernă și totuși sportivă în habitaclu. Detaliile complexe, inclusiv accentele negre cu aspect de cordovan de pe zonele centrale ale scaunelor și cusăturile de culoare terracotta de pe bord completează designul interiorului. Mazda3 prezintă, de asemenea, piele ecologică Leganu® pe panourile ușilor, adăugând o notă suplimentară de rafinament.

Mazda3 și CX-30 din 2024 sunt echipate cu tehnologii avansate de siguranță, interioare realizate cu măiestrie și motoare cu tehnologii inovatoare. Ambele au un sistem de infotainment actualizat, un sistem îmbunătățit de detectare a pietonilor și funcții de conectivitate îmbunătățite. Ambele vehicule oferă propulsoare electrificate, fiind disponibile motoarele e-Skyactiv G cu aspirație naturală și inovatorul e-Skyactiv X.

Related posts