Citroen e-C3 îşi face intrarea pe piaţa din România fiind singura concurență reală pentru Dacia Spring

Da mai departe!

Noul Citroen e-C3 a fost lansat în România, prezentându-se drept principalul rival al Dacia Spring în segmentul maşinilor electrice accesibile, iar prețurile anunțate susțin această idee.

Disponibil şi în versiunea cu motor pe benzină, modelul electric poate fi achiziţionat la un preţ care depăşeşte Dacia Spring cu peste 6.000 de euro. Cel mai ieftin C3 poate fi comandat la preţul de 14.990 euro, în echipare cu motor pe benzină, de 1.2 litri şi 100 CP.

În varianta electrică, e-C3 vine echipat cu o baterie de 44 kWh şi o autonomie de 300 km, oferind un consum declarat de 16,4 kWh. Maşina dispune de un motor electric de 83 kW (113 CP) şi poate fi încărcată la staţii rapide până la 100 kW. Printre tehnologiile incluse se numără suspensia cu perne hidraulice progresive şi un display de navigaţie de 10 inci. Lungimea modelului este de 4,01 metri, situându-se la limita inferioară a segmentului B sau la limita superioară a segmentului A. Sistemele de asistenţă includ avertizarea activă de părăsire a benzii şi recunoaşterea semnelor de limitare a vitezei. 

Citroen e-C3 va fi disponibil în două versiuni de echipare, You şi Max.

Related posts