Primele teasere și detalii despre BMW Seria 7 și i7, dezvăluite azi la Munchen

Da mai departe!

În cadrul Conferinţei Anuale de Presă a BMW Group de astăzi, Frank Weber, membru al Consiliului de Administraţie al BMW AG, responsabil pentru dezvoltare, a prezentat primele detalii ale viitorului BMW Seria 7.

Oficialul companiei bavareze a dezvăluit câteva detalii despre noul BMW Seria 7. Accentul în prezentare a fost pus pe punctele importante ale tehnologiei, pe noul design al părţii frontale bazat pe elementele emblematice BMW şi pe experienţa interioară unică, constând din dotările digitale şi materiale exclusive. În aprilie, producătorul auto premium va prezenta BMW i7 electric şi, odată cu acesta, întreaga gamă nouă BMW Seria 7.

Cu BMW i7 electric, producătorul bavarez de automobile premium îşi extinde gama de automobile fără emisii locale în segmentul exclusiv al modelelor sale de vârf. „Noul BMW Seria 7 este absolut inovator din toate punctele de vedere. Ca nici un alt model, BMW Seria 7 reprezintă puterea inovatoare a BMW”, spune Weber. „BMW i7 complet electric este, de asemenea, cel mai puternic BMW Seria 7. Combină cea mai bună experienţă de condus cu cea mai bună experienţă digitală. Acest lucru îl face automobilul ideal pentru acei <<decision makers>> orientaţi spre viitor, responsabili, pionierii avangardişti.”

Elementele de design caracteristice ale farurilor rotunde duble şi ale grilei BMW au fost complet reinterpretate pentru a obţine un aspect modern şi distinctiv. O caracteristică specială de design sunt farurile superioare din sticlă cristal exclusivă şi conturul iluminat al grilei radiatorului.

În interior, accentul se pune pe experienţa inovatoare de utilizator creată cu noile My Modes şi ultima generaţie a sistemului de operare iDrive. My Modes permit conducătorului să personalizeze cu precizie caracteristicile de condus ale maşinii şi atmosfera interioară. Pe lângă ecranul central curbat BMW, un nou tip de bandă de lumină şi funcţii pe panoul de bord şi pe uşi oferă o calitate vizuală şi haptică pe cât de modernă, pe atât de exclusivistă. Bara de interacţiune BMW face parte din iluminarea ambientală şi are şi butoane de control integrate. În plus, acoperişul panoramic din sticlă Sky Lounge, nou dezvoltat, adaugă, pe lângă senzaţia de spaţiu, modernitate şi confort care definesc interiorul noului BMW Seria 7, cu elemente de lumini LED care pot fi reglate individual.

Partea din spate a BMW i7 oferă un confort de călătorie remarcabil şi stabileşte noi standarde în ceea ce priveşte funcţiile de divertisment, oferind o experienţă cinematografică unică. BMW Theatre Screen, care iese din tapiţeria plafonului, este un ecran ultralat cu un monitor de 31 de ţoli (78,74 cm), format de afişare panoramică 32:9 şi rezoluţie de streaming 8K. Transformă scaunele din spate într-un salon de cinema privat şi exclusiv, unde pasagerii îşi pot selecta programul personal de divertisment dintr-o gamă variată de oferte de streaming şi se pot bucura de vizionarea acestuia în timp ce călătoresc cu noile modele de vârf ale BMW.

Related posts