Kia schimbă denumirea aplicației și sistemului telematic în „Kia Connect”

Da mai departe!

Kia a dezvăluit noul nume al sistemului și aplicației telematice high-tech din mașinile sale – Kia Connect. Cunoscut anterior ca UVO Connect, Kia Connect face condusul o experiență mai ușoară și mai intuitivă cu o serie de caracteristici concepute pentru a îmbunătăți conectivitatea automobilului, funcționalitatea și controlul utilizatorului.

Jason Jeong, președinte al Kia Europe și Kia Connect, a comentat: „Prin redenumirea sistemului nostru telematic de la bord și a aplicației în Kia Connect, arătăm clar clienților că funcționalitățile sale sunt acolo pentru a oferi o conexiune perfectă între proprietar, automobil și mediu. Profitând de suita cuprinzătoare de tehnologii Kia Connect, clienții se pot aștepta la călătorii mai puțin stresante ca niciodată.”

Suita de tehnologii integrate ale sistemului Kia Connect poate fi accesată prin intermediul ecranului tactil central al automobilelor. Funcțiile includ „Navigația online”, un serviciu care se bazează pe date în timp real și istorice din trafic, furnizate pe baza sistemului ”on cloud”, pentru a estima mai precis nivelul de trafic, oferind clienților o imagine de încredere și exactă a timpilor de călătorie și a orei estimate de sosire la destinație.

De asemenea, utilizatorii pot accesa Kia Connect Live Services, o suită de funcții care utilizează o gamă mai largă a celor mai buni furnizori de date, oferind clienților informații mai precise. În loc să fie limitat la un singur furnizor de date, Kia Connect Live Services reunește date de la o serie de furnizori specializați în oferirea de informații despre trafic, disponibilitatea locurilor de parcare și costurile aferente, locațiile și prețurile pentru stațiile de alimentare și punctele de încărcare EV, prognozele meteo, căutarea online a punctelor de interes și informații despre camerele-radar (datele de localizare a radarelor depind de piața specifică).

Aplicația Kia Connect permite utilizatorilor să acceseze de la distanță informații despre automobil prin intermediul smartphone-ului lor, cum ar fi date și statistici de călătorie, locația automobilului și starea blocării acestuia. Proprietarii de automobile electrice pot folosi aplicația pentru a seta climatizarea, pentru a vizualiza starea de încărcare a automobilului lor, pentru a planifica programele de încărcare inteligente și pentru a verifica autonomia pe baza nivelului de încărcare disponibil. De asemenea, utilizatorii pot verifica și modifica setările automobilului direct de pe smartphone, inclusiv preferințele de navigare, radio și Bluetooth. LA pornirea mașinii, clienții sunt întâmpinați automat cu setările lor preferate, economisind timp și făcând fiecare călătorie mai plăcută.

De asemenea, utilizatorii pot accesa funcțiile ‘last mile navigation’ și ‘valet parking mode’* prin intermediul aplicației Kia Connect. Funcția ‘last mile navigation’ îi ajută pe clienți să navigheze către destinația finală prin intermediul smartphone-ului odată ce mașina lor este parcată folosind Google Maps sau îndrumarea oferită prin realitatea augmentată (AR – augmented reality). Clienții pot folosi aplicația pentru a naviga de la locația curentă la locația mașinii lor parcate. Funcția „Valet Parking Mode” le permite clienților să își monitorizeze automobilul de la distanță atunci când este condus de altcineva, oferind o liniște sufletească suplimentară.

Sistemul Kia Connect va fi lansat în gama europeană Kia în lunile următoare, în timp ce aplicația Kia Connect va fi disponibilă pentru descărcare online în Google Play și Apple App.

Related posts